Pages

Sunday, October 18, 2009

August underground's mordum


Den här gången blir det lite riktig skräck, inte sånt som blåsta tonåringar tittar på när dem vill att tjejerna ska hålla om dem så dem kan cup a feel. Nej vi snackar bonafide tortyrporr, vi snackar August underground.The creepy countdown continues...




Så vad ska man säga om august underground's mordum ? den går ju inte direkt att jämföra med någon annan film, det skulle i så fall vara typ guinea pig eller varför inte bara jämföra det med random BDSM/tortyrporrvideo som man kan hitta om man vet vart man ska leta (ja jag vet vart men det tänker jag inte säga vart din sjuke jävel)

Det lilla jag hajade avstoryn var typ att tre pers, en tjej och hennes pojkvän och hennes brorsa eller nåt, typ går omkring och kidnappar folk som dem sen torterar både mentalt och fysiskt. sen dödar de dem...Det är typ hela filmen, mot mitten så börjar brorsan tvivla på vad dem håller på med och han bryter ihop inne på toaletten. Det hela slutar med att pojkvännen skär halsen av brorsan, ja jag spoilade slutet för man ska inte titta på sånt hära strunt.

det enda demgör i filmen är att gå omkring och verka alternativa, sen skriker dem att dem hatar varandra och sen har dem sex med nån stackars sate dem hittat på gatan och sen dödar dem hon/han. Så håller filmen på i över en timme och tjugo minuter. Visst blir man lite chockad i början för det är rätt grova saker dem gör med sina offer, men mot slutet har man tappat den där obehagliga känslan. Delvis fär att dem upprepar samma mönster med alla offer och sen eftersom det ju är fejk så blir man lite trött på det, det finns ju faktiskt inget true chockvalue i det eftersom det är fejk, det blir bara enformigt.

Sen ska vi inte prata om kameraarbetet, nog för att det ska se ut som en hemmavideo för att förstärka verklighetskänslan men för fan. Hälften av filmen är ur fokus och resten är så skakigt och inzoomat att man ser ju knappt nånting.


Nej ska man se på fejksnuff så får jag istället rekomendera...ja vad för nåt ? Det finns ju inget bra när det gäller snuff. Vet ni vad, se en riktig film istället, med lite manus och ordentlig ljussättning för underground...den är helt enkelt inte bra nånstans (jo effekterna är oftast ganska coola, men det beror nog på att dem som skrev och regisserade filmen jobbar på en FX studio).


fejksnuff är en riktigt fet och värdelös bluff

No comments:

Post a Comment